0

Your Cart

No products in the cart.
Aristaioskea.com

Όροι χρήσης

Γενικοί Όροι

Οι παραγγελίες αγορών μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω της διαδικασίας ηλεκτρονικής ολοκλήρωσης αγοράς στη σελίδα του καλαθιού αγορών.
Παρακαλώ λάβετε υπ’όψιν ότι η παραγγελία σας έχει υποβληθεί  επιτυχώς όταν λάβετε το email επιβεβαίωσης που δηλώνει την κατάσταση της παραγγελίας σας.
Κατά την επεξεργασία  επαληθεύουμε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχουν  τοποθετηθεί στην παραγγελία σας. Στην περίπτωση που υπάρχουν ελλείψεις αποθεμάτων ή εάν οι χρόνοι παράδοσης διαφέρουν από τις πληροφορίες που εμφανίζονται στη σελίδα του προϊόντος, θα ειδοποιηθείτε μέσω τηλεφωνικής κλήσης ή μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση email που έχετε δηλώσει ως στοιχεία επικοινωνίας.
Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να ελέγξετε όλες τις λεπτομέρειες και τις πληροφορίες της παραγγελίας κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς και να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλαγές που μπορεί να χρειαστείτε εντός 2 ωρών από την ηλεκτρονική τοποθέτηση της παραγγελίας σας είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου.

  • Σημειώστε τις παρακάτω  πληροφορίες πριν κάνετε την παραγγελία σας:

  • Όλες οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στο eshop μας aristaioskea.com περιλαμβάνουν νόμιμο ΦΠΑ 6% ή 13% ή 24%

  • Οι εκπτωτικές προσφορές και οι ειδικές τιμές ισχύουν μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σε περίπτωση περιορισμένης διαθεσιμότητας των προϊόντα σε προσφορά, η aristaioskea.com διατηρεί το δικαίωμα να εκπληρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες παραγγελίες με βάση το μέγιστο αριθμό πελατών που εξυπηρετούνται, δηλαδή αποστολή του μέγιστου αριθμού παραγγελιών από μεμονωμένους πελάτες.

  • Η εταιρεία μας προσπαθεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα aristaioskea.com  καλή τη πίστη, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από σφάλματα στις πληροφορίες προϊόντων, τις εικόνες ή τις τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στον ιστότοπό μας aristaioskea.com και δεν μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι δεν θα υπάρξουν σφάλματα, για οποιαδήποτε αιτία κατά τη διάρκεια μεταφορτώσεων ή ενημερώσεων προϊόντων.

  • Για λόγους καλής πίστης και προστασίας των πελατών μας, επικοινωνήσετε μαζί μας πριν κάνετε την παραγγελία σας εάν διαπιστώνετε ότι οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας εμφανίζει μια ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σύγκριση με την τρέχουσα τιμή αγοράς του ή αν εμφανίζει ασυνήθιστα  χαρακτηριστικά.

  • Η aristaioskea.com παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα ηλεκτρονικής παραγγελίας προϊόντων που διατίθενται στο διαδίκτυο μέσω της συγκεκριμένης

    πλατφόρμας και δυνατότητα παράδοσης προϊόντων μέσω των διαθέσιμων μεθόδων αποστολής. Συγκεκριμένα οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από τον κατάλογο του eshop μας τα προϊόντα που θέλουν να αγοράσουν καθώς και την προτιμώμενη αποστολή και μέθοδο πληρωμής.

  • Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ένας χρήστης κάνει κατάχρηση της επιλογής πληρωμής με αντικαταβολή (δηλ. επανειλημμένα τοποθέτηση παραγγελιών και στη συνέχεια άρνηση παράδοσης κ.λπ.) η εταιρεία μας μπορεί να αρνηθεί την αποστολή παραγγελιών στον εν λόγω χρήστη και παρέχετε επιλογή μόνο παραλαβής από το κατάστημα.

Λόγοι ανωτέρας βίας

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που ενδέχεται να προκύψουν στη διαδικασία προετοιμασίας και ολοκλήρωσης της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της αποστολής) και δεν μπορεί να αποδοθεί σε υπαιτιότητα της εταιρείας ή οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας και διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει το χρόνο που απαιτείται για την εκτέλεση μιας παραγγελίας. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι οι εργατικές απεργίες, το απαγορευτικό απόπλου, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα με τις προμήθειες/μεταφορές/παραγωγή, αλλαγές στην ισοτιμία συναλλάγματος,  κυβερνητικές ή νομικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν περισσότερο από 2 μήνες, η παρούσα συμφωνία μπορεί να τερματιστεί από οποιοδήποτε μέρος χωρίς αποζημίωση.

Αλλαγές στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Οποιαδήποτε τροποποίηση ή η ανανέωση θα τεθεί σε ισχύ μόλις κοινοποιηθεί το κείμενο με οποιεσδήποτε αλλαγές ή τροποποιήσεις. Εάν κάποιο μέρος αυτών των όρων βρεθεί άκυρο ή μη εκτελέσιμο με δικαστική απόφαση, οι υπόλοιποι όροι παραμένουν σε ισχύ. Η εταιρία μας μπορεί να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών της σε κατάλληλο τρίτο μέρος. Σε διαφορετική περίπτωση, κανένα μέρος δε θα έχει το δικαίωμα να εκχωρήσει ή να μεταβιβάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις του.

Εφαρμόσιμος νόμος

Οι παρόντες όροι είναι σύμφωνοι με το Ευρωπαϊκό και Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως με τη νομοθεσία που διέπει τα σχετικά θέματα για το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις εξ αποστάσεως πωλήσεις και την προστασία των καταναλωτών και υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων Αθηνών.

×